Keramische bestrating

Ben je op zoek naar bestrating voor het maximale gebruiksgemak van uw tuin, terras of parkeerplaats? Dan kunnen wij je helpen met de aanleg en keramische bestrating een handje helpen. 

Keramische bestrating kan een uitkomst bieden. Je zoekt een bestrating die niet alleen mooi is, maar ook mooi blijft. De keramische tegels zijn er in verschillende varianten. Verkrijgbaar in diverse kleuren, formaten en met diverse motieven. Een terras met keramische tegels zal in lengte van jaren schitterend blijven.

residence-garden-sierbestrating-barendrecht-2

Wat is keramische bestrating?

Keramische tegels zijn gemaakt van o.a. klei, zand en kleurstof. De vorm wordt gemaakt in een mal. Het mengsel wordt in de mal gegoten en onder hoge temperaturen gebakken. De tegels krijgen hierdoor een keihard oppervlak. De langer en hetere baktijd zorgt er wel voor dat de keramische tegels onder de duurdere tegels vallen. Maar dan heb je ook wat! Door de huidige technieken is er ruime variatie en is het aanbod van keramische tegels groot. Voor ieder wat wils.

Voordelen keramische bestrating

Als belangrijke eigenschap hebben keramische tegels dat ze kleurvast, krasvast en slijtvast zijn. Ze zorgen voor een mooie uitstraling van de tuin, het terras of parkeerplaats. Daarnaast zijn de keramische tegels onderhoudsarm, hebben een lang levensduur en je zal geen last van onkruid hebben. Echter kunnen de tegels niet tegen vocht van de onderkant. Dit zorgt namelijk voor kringen. Het is dus belangrijk dat er eerst een goede ondervloer gelegd wordt. Denk hierbij aan een ondervloer van grond, grind van speciaal cement of plakken. Ook hier kunnen wij je bij helpen!

residence-garden-sierbestrating-barendrecht-2
residence-garden-sierbestrating-barendrecht-2

Waarom keramische bestrating bij HAMI Sierbestrating?

Gemak en weinig onderhoud staat bovenaan ieders lijstje. Dit verklaart het succes van keramische bestrating in de tuin. Wil jij je terras, binnentuin of parkeerplaats laten bestraten met keramische tegels? Dan helpen wij je graag! Wij dragen zorg voor zowel de fundering als voor het plaatsen van de keramische bestrating. Met onze jarenlange ervaring leggen wij met passie en expertise de tuin aan.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze diensten kunt ons bellen op 06 – 537 668 03 of klik op onderstaande button en vul het offerteaanvraagformulier in.

Offerte aanvragen Contact aanvragen