HAMI Sierbestrating

Met jarenlange ervaring en passie maken wij graag van jouw tuin een onvergetelijk plaatje. Sinds 1999 is HAMI Sierbestratingen een begrip en leggen wij dagelijks de mooiste tuinen aan. Dit doen wij vakkundig en met veel plezier. Echte stratenmakers in hart en nieren!

De directeur van HAMI Sierbestrating heeft zijn ervaring en kennis opgedaan bij zijn leermeester, waar hij 10 jaar lang voor heeft gewerkt. Na ruim 10 jaar heeft hij zelf de stappen genomen om door te gaan als Erkend leermeester en is hier ook voor gecertificeerd. Met veel passie, enthousiasme en vakkundigheid gaat het team van HAMI Sierbestrating te werk en dit levert geweldige resultaten op.

Sierbestrating en grondwerk

Sierbestrating, grondwerk en overige werkzaamheden voor in de tuin voeren wij door heel Nederland uit. Bij het leggen van sierbestrating gaan wij niet machinaal te werk, maar doen alles met de hamer. Het behalen van een maximaal resultaat is voor ons het belangrijkst. Daarnaast gaan wij niet alleen particulier te werk, maar doen wij ook werkzaamheden op zakelijk gebied. Samen kijken we naar de tuinwensen, de mogelijkheden en maken we gezamenlijk een tuinschets. Voor een mooie en stabiele bestrating houden wij ook rekening met de ondergrond. Een stabiele ondergrond zorgt ervoor dat de bestrating niet verzakt en dat je er lang plezier van zal hebben. Hier zal wellicht enig grondwerk voor verricht moeten worden.

VCA gecertificeerd

Het VCA certificaat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Het is een checklist waar aannemers aan moeten voldoen, zodat zij veiliger werken en hierdoor het aantal ongevallen verminderd. Veiligheid , gezondheid en milieu hebben wij hoog in het vaandel. Het is voor ons daarom van belang om ons te houden aan de VCA regelgeving.

Bij HAMI Sierbestrating kunt u terecht voor de volgende diensten:

Bestrating

Sierbestrating, keramische bestrating en natuursteen bestrating.

Grondwerk

U kunt bij ons ook terecht voor grondwerk

Alles voor de tuin

Alles voor de tuin vind je bij
HAMI Sierbestrating.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze diensten kunt ons bellen op 06 – 537 668 03 of klik op onderstaande button en vul het offerteaanvraagformulier in.

Offerte aanvragen Contact aanvragen